Меню Затваряне

Подкрепи местната общност. Намери ни във Facebook. Купи местен продукт

В подкрепа на местната икономика, СНЦ „МИГ-Радомир-Земен“ стартира инициатива за преодоляване на негативните последици вследствие разпространението на COVID-19. Кампанията ще се проведе под мотото „ПОДКРЕПИ МЕСТНАТА ОБЩНОСТ“. Инициативата е насочена към популяризиране на местните продукти и услуги и търсене на възможности за тяхната реализация.

За целта МИГ-Радомир-Земен ще организира онлайн  маркетингова кампания на своята страница във Facebook – „Подкрепи местната общност – Намери ни във Facebook – Купи местен продукт“. Чрез създаване на „мост“ между местния бизнес, потребителите и потенциалните партньори, за популяризиране на местните продукти и услуги ще бъдат идентифицирани както производителите, така и местния бизнес.

По този начин ще запознаем всички заинтересовани страни с местния бизнес и продуктите, произведени на територията на двете общини. Искаме до дадем изява на иновативността и трудолюбието и да предизвикаме местната общност за ефективно пазаруване на стойностни продукти  и услуги.

Translate »